Cadeau ideeën

Geef een fotoshoot cadeau!

Cadeau ideeën te over! Heb je er wel eens over nagedacht één van de onderstaande cadeaus als gezamenlijk cadeau te geven?

Geef een fotoshoot als babyshower cadeau!

babyshowerVolgens de traditie wordt een babyshower gehouden voor de toekomstige moeder. Het doel van een babyshower is het delen van kennis en ervaringen over de kunst van het moeder worden. Zo kan de aanstaande moeder zich goed voorbereiden. Tegenwoordig worden babyshowers gehouden als gezellige samenkomst tussen aanstaande moeder en haar vriendinnen en wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt de aanstaande moeder te voorzien van cadeaus.

Wat voor mooier cadeau kun je een aanstaande moeder geven dan een herinnering aan de tijd dat haar kind net geboren was? Een fotoshoot van haar net geboren kind bij de kinderfotograaf is voor altijd! Een heel waardevol en gewaardeerd cadeau!

Geef jouw kind een prachtige herinnering voor later cadeau!

prinsessenjurkjesElk kindje heeft zijn eigen karakter en eigen eigenschappen. Prinsessenjurkjes en supermanpakken zijn erg in trek. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze voelen zich er fijn in. Maar weten jouw kinderen later nog waar ze zo gek op waren en waar ze hun fantasie helemaal in kwijt konden? Iets anders is ook wel eens leuk, het kan allemaal bij dé Kinderfotograaf! Leg deze mooie en ontroerende momenten vast bij de kinderfotograaf!

Geef de grootouders een foto van de nieuwe liefde

MoederdagEr komt een moment dat jouw ouders opnieuw verliefd worden. Ze worden verliefd op hun kleinkind.

Wat is een mooiere verrassing dan ze een mooie afdruk van hun kleinkind cadeau te doen. Een foto van alle kleinkinderen bij elkaar of een los mooi portret is altijd een waardevol cadeau. Stiekem kun je dit cadeau herhalen, denk maar aan moeder- en vaderdag!

Ouders vinden prints ook heel mooi!

Ik bied verschillende mogelijkheden tot printen, van standaard canvas tot een print gegoten in epoxy. Wil je meer informatie over de print mogelijkheden? Neem contact met mij op zodat ik een passende aanbieding kan doen.

Geef een fotoshoot cadeau als kraamcadeau!

kraamkadoEen origineel kraamcadeau is een van de lastigste cadeaus om te bedenken als je niet wilt vervallen in een setje rompertjes of een speen. Je wilt iets speciaals geven, iets dat waardevol is voor de ouders, iets dat langer mee gaat dan een maand. Maar wat?

Wat voor mooier cadeau kun je een moeder geven dan een herinnering aan de tijd dat haar kind net geboren was? Een fotoshoot van haar net geboren kind is voor altijd! Een heel waardevol en gewaardeerd cadeau!

De bon die je geeft wordt natuurlijk feestelijk ingepakt. Uiteraard is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. De bon is tot één jaar na uitgifte geldig en geeft dus ruim de gelegenheid deze te verzilveren.

Meer informatie over mijn cadeaubonnen vindt je onder deze link.